Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Eπεισόδια από υπερβολική συμπεριφορά αστυνομικού!!





Μεταμεσονύκτιο επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές της 5ης Δεκέμβρη ώρες στη Μαρ. Γερουλάνου, κοντά στην Πλ. Αγίας Τριάδας της Αργυρούπολης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιπολικό της αστυνομίας στις 1.30 το πρωϊ σταμάτησε για να γράψει διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο επί της λεωφόρου, έξω από κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτητης του Ι.Χ. συνέτρωγε με μεγάλη παρέα εντός του καταστήματος, οπότε αντιλαμβανόμενος το περιπολικό έσπευσε να μιλήσει στον αστυνομικό, ο οποίος όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον συνέλαβε περνώντας του και ... χειροπέδες!!

Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν πολλοί πελάτες των γύρω καταστημάτων "έτρεξαν" να συμπαρασταθούν στον συλληφθέντα πολίτη κατηγορώντας τον αστυνομικό του περιπολικού για υπέρμετρο ζήλο και βίαιη συμπεριφορά. Η θέα όμως του μαζεμένου κόσμου φαίνεται ότι.... τρόμαξε το πλήρωμα του περιπολικου που κάλεσε ενισχύσεις. Μέσα σε ελάχιστα μόνο λεπτά κατεύθασανστο σημείο .... 7 ακόμη περιπολικά και ένα ειδικό τζιπ της ΕΛΑΣ!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επακολούθησε πανδαιμόνιο από τον κόσμο που εξακολουθούσε να μαζεύεται και να διαμαρτύρεται προς τους αστυνομικούς για την αναίτια κατ' αυτούς σύλληψη του πολίτη. Παρ' όλα αυτό ο κρατούμενος από το περιπολικό πολίτης μεταφέρθηκε τελικά με χειροπέδες στο Τμήμα, ακολουθούμενος από φίλους συνδαιτημόνες του.

Προκάλεσε αλγεινή εντύπωση αυτή η υπερβολική .. μεταμεσονύχτια συμπεριφορά αλλά και ... ακαριαία σχεδόν παρουσία της τόσης μεγάλης δύναμης της αστυνομίας για το συμβάν, τη στιγμή μάλιστα που - όπως ανέφεραν οι παριστάμενοι πολίτες - δαπιστώνουν ότι αυτή είναι απούσα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, όπου χρειάζεται να επεμβάνει στο καθημερινό χάος της κυκλοφορίας στην Αργυρούπολη.

από apolitistosteki
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...