Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το θέμα μας σήμερα... σοβαρό. Αφορά τον "δημοσιογραφικό" ακτιβισμό στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πως οι πολίτες μπορούν να γίνουν οι "ενοχλητικοί" της διαφθοράς και πολλά ακόμη. Κλικ στο περισσότερα και καλή σας "διασκέδαση" Ας ξεκινήσουμε με ένα καινούργιο video που είδαμε στο φόρουμ προβληματισμού http://ideografhmata.gr/ Πρόκειται για μία συνέντευξη ενός στελέχους της κίνησης wearechange.org Δείτε την...


Το θέμα μας σήμερα... σοβαρό. Αφορά τον "δημοσιογραφικό" ακτιβισμό στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πως οι πολίτες μπορούν να γίνουν οι "ενοχλητικοί" της διαφθοράς και πολλά ακόμη. Κλικ στο περισσότερα και καλή σας "διασκέδαση"


Ας ξεκινήσουμε με ένα καινούργιο video που είδαμε στο φόρουμ προβληματισμού http://ideografhmata.gr/
Πρόκειται για μία συνέντευξη ενός στελέχους της κίνησης wearechange.org
Δείτε την...





Η συγκεκριμένη "κίνηση" ξεκίνησε το 2001 από λίγα "παιδιά" στη Ν.Υόρκη, παιδιά που άρχισαν έναν αγώνα, εξ αιτίας των απωλειών που είχαν στους διδύμους- ο Λουκ Ρουντάουσκι (Luke Rudkowski) ήταν ο πρωτεργάτης, που έχασε τον πατέρα του, και ξεκίνησε στα τρυφερά του 19 ή 20. Τώρα είναι 28 ή 29.

Χώθηκαν στη μούρη πολλών. Απο Ροκφέλερ μέχρι Ροθτσάιλντ, και σε διάφορους που είναι "σημαντικά πρόσωπα" στην πολιτική σκηνή της Αμερικής.

Δείτε ακόμη δύο video
Η συνάντηση με τον "κύριο" Ροκφέλερ!





Περισσότερα εδώ>> http://www.wearechange.org/
Χώρος προβληματισμός και ενημέρωσης http://ideografhmata.gr/forum

Αρχείο της σειράς αναρτήσεων μας "Χωρίς Όρια" θα βρείτε εδώ>>

Για το TaXalia


από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...