Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΜΟΓΙΑ...

Η αηδία σε όλο της το μεγαλείο. Στα χέρια εβδομαδιαίας εφημερίδας (της γνωστής κλίκας των εκδρομέων που αρέσκονται να τους υπηρετούν οι αφρικανοί, με λεφτά του Ελληνικού λαού) βρίσκεται φάκελλος σκανδάλου που εμπλέκει “δημοσιογράφο”, πρώην υπουργό και απόστρατο που το παίζει παράγοντας υπουργείου. Οι τρεις τους είχαν συστήσει κυπριακή ΛΤΔ και ροκάνιζαν κονδύλια.
Γιατί δεν βγαίνει το σκάνδαλο; Γιατί υπάρχουν ζυμώσεις ώστε ο πρώην υπουργός να “αλλαξοπιστήσει” και τότε ο φάκελλος θα θαφτεί έντεχνα. Έτσι ακριβώς παίζεται το παιχνίδι στην δημοκρατία των λαμογιών…

Προσπαθούμε να βάλουμε στο χέρι τον επίμαχο φάκελλο για να τον τινάξουμε εμείς, είτε το φυντάνι μείνει στο μαντρί, είτε φύγει. Άλλωστε, ήδη είχε εκδηλώσει ανοιχτά τις προτιμήσεις του.
Από την άλλη, δημοσιοκάφρος που βρίσκεται στο payroll της αποστασίας, αλλά κάποια ασπόνδυλα στη Ρηγίλλης κάνουν παιχνίδι μαζί του και το θεωρούν “υπερηφάνεια” (για να μην βγάλει τις δικές τους λαμογιές προφανώς) κάνει για ακόμα μια φορά χυδαία επίθεση εναντίον ενός από τους πλέον καθαρούς και περήφανους ανθρώπους του στρατεύματος.
Ναι, μιλάμε για τον τέως διαχειριστή (και νυν κωδικάρχη) σάιτ με μαϊμού επισκεψιμότητα στο οποίο εμπλέκεται αρλεκίνος μεγαλοδημοσιογράφος – επιχειρηματίας και μεγάλη διαφημιστική εταιρεία.
Μετά την υπεράσπιση του ΔΝΤ, τις ψευδείς καταγγελίες για “κακοποιήσεις μεταναστών” (δουλέμποροι βέβαια), έπιασε δουλειά στοχοποιώντας ανθρώπους που δεν τάισαν την κλίκα। Για τέτοια κουμάσια μιλάμε οι επικοινωνιακές επιτυχίες του κυρ εκπροσώπου…

πηγή: olympia

από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...