Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΠΤΦ ή αλλιώς οι "μπαλαντέρ" της τρομοκρατίας

Τελικά η "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" είναι οι "μπαλαντέρ" της τρομοκρατίας στην Ελλάδα ...Οι light τρομοκράτες με τις κατσαρόλες και τους πυροκροτητές ...Η "γιάφκα των βορείων προαστίων" , τα τσικό της τρομοκρατίας ! Φυτρώνουν εκεί που  τους "σπέρνουν" !
Και μετά κάθονται οι τρομοκρατολόγοι και οι "έγκυροι"  να μας πλασάρουν ανά πάσα στιγμή που προκύπτει δραστηριότητα ή συλλήψεις ότι είναι το  "πασπαρτού" για τους άλλους.

Αλλά αν δούμε τώρα μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες τι έπαιξε, είναι απλό και εύκολο να καταλάβει ο καθένας ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι αυτή που ταιριάζει σε κάθε χώρα.
Οι πιτσιρικάδες ...που αντιγράφουν δράσεις άλλων οργανώσεων ή ενεργειών και τις υλοποιούν άτσαλα και πάντα είναι διαβλητοί και εύκολοι στόχοι ...αφήνοντας ίχνη και αποτυπώματα που τους οδηγούν στην "φάκα" .
Η μετεξέλιξη τους από "τρομοκράτες της κατσαρόλας" ...σε "τρομοκούριερ" που προκαλούν χάος και αναστάτωση εντός και εκτός της χώρας, δείχνει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με οργάνωση που έχει ή είχε  σκληρό πυρήνα ή δυνατό επιχειρησιακό κομμάτι. ( Τέτοια πολαπλότητα στόχων ούτε η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ θα μπορούσε να εκτελέσει με ακρίβεια ή επιτυχία)
Αν δούμε την διαδρομή των σκληρών οργανώσεων στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την 17 Νοέμβρη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι για την οργάνωση αυτή χρειάστηκαν πολλά χρόνια ώστε να γίνει το "μοιραίο" λάθος , που θα οδηγούσε σε ντόμινο για την εξάρθρωση της.
Αν πάμε  στον "Επαναστατικό Αγώνα" θα δούμε ότι στην σύντομη διαδρομή του και με εντυπωσιακές ενέργειες ...είχε το "ατύχημα" με τον Φούντα που άνοιξε το δρόμο για την λεγόμενη "εξάρθρωση" Αλλά και εκεί βλέπουμε ότι δεν έπεσε αμαχητί ..και ούτε "παραδόθηκε" όπως οι πιτσιρικάδες !
Απ την άλλη η ΣΕΧΤΑ που είναι και η πιο σκληρή σε δράση οργάνωση, έχει τις πιο λίγες δραστηριότητες! Έχει δύο θανατηφόρα χτυπήματα ...εκτελεσμένα με μεθοδικότητα και χωρίς να έχει αφήσει ίχνη.  
Είναι διαπιστωμένο οτι πάντα οι οργανώσεις  αυτές είναι "διαβλητές" ..από το "άπλωμα" ή το "μοιραίο λάθος" που  είναι πάντα σαν ενδεχόμενο μέσα στην δράση τους.Αρα όσο πιο συχνή η δράση τους τόσο αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθούν μπροστά σε αυτό.
 
από papatzides
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...