Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Θέλει να Αγιάσει και δεν μπορεί

Με περίεργο τρόπο παραθέτει τα γεγονότα το site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
όσων αφορά της κινητοποιήσεις για τα διόδια ...Τι να κάνουμε Μάκη μας δίνεις "ψωμί"......
Στο δημοσίευμα του σήμερα το zougla online αναφέρει ότι για δυο ώρες τα διόδια ήταν δωρεάν (λες και θα μπορούσαν να μην είναι) και ότι οι διαδηλωτές ζητούν "να μη δημιουργηθούν νέοι σταθμοί διοδίων και να μη γίνουν αυξήσεις στους ήδη υπάρχοντες"
Τώρα τι να πω ρε Μάκη ότι δεν ξέρεις τι ζητάνε οι διαδηλωτές ? ? ? ότι κατά λάθος το έγραψε κάποιος συνεργάτης σου ? ? ?ή ότι είναι κολλητοί σου οι εργολάβοι ? ? ?

Αγαπητέ Μάκη οι διαδηλωτές ζητούσαν και θα συνεχίσουν να ζητούν την κατάργηση όλων των διοδίων στη χώρα την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ με μεγάλα γράμματα γιατί δεν βλέπεις και καλά ...... ή βλέπεις μόνο ότι θέλεις ? ? ? ? ? Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρο το δημοσίευμα.....

....... Πέρασαν χωρίς διόδια από τα Μάλγαρα

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010, 16:34

Χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο για τα διόδια, πέρασαν σήμερα από τον σταθμό των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης εκατοντάδες οδηγοί, στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Η διέλευση των αυτοκινήτων γινόταν δωρεάν από τις 12:00 έως τις 14:00.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Ούτε ένα ευρώ στους εργολάβους» και «Όχι στα διόδια - Δεν πληρώνουμε», ενώ ζήτησαν να μη δημιουργηθούν νέοι σταθμοί διοδίων και να μη γίνουν αυξήσεις στους ήδη υπάρχοντες, αλλά και να ανασταλεί η λειτουργία όλων των σταθμών διοδίων της χώρας, μέχρι να αποκατασταθεί η κανονική κυκλοφορία στην εθνική οδό μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. 

από ksipnistere
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...