Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Τα χάλια της οικονομίας: Μία πραγματικά ουσιώδης παρέμβαση

"23 επιστήμονες της Οικονομίας συνυπέγραψαν μία γραπτή παρέμβαση ή οποία τονίζει τα σημεία που πρέπει να διορθωθούν και τα οποία αν γίνουν θα ξεβολέψουν πολλούς κρατικοδίαιτους." (σ.σ. άρα δεν θα γίνουν!)
Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες μίας λυσσαλέας επίθεσης στο πρόσωπο...
της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κατά τα ΜΜΕ η Ε.Ε. απαιτεί νέους φόρους και μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και παρατηρείται μία προσπάθεια(;) να πειστεί η κοινή γνώμη ότι για όλα τα μέτρα που σχεδιάζει ηκυβέρνηση υπεύθυνες είναι οι Βρυξέλλες.
Δυστυχώς, ο πραγματικός σκοπός του ελέγχου που κάνουν οι Βρυξέλλες στη χώρα μας δεν αποκαλύπτεται από τους μεγιστάνες των ΜΜΕ και το γιατί μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.
Ευτυχώς και σε πεισμα όλων αυτών, 23 επιστήμονες της Οικονομίας συνυπέγραψαν μία γραπτή παρέμβαση ή οποία τονίζει τα σημεία που πρέπει να διορθωθούν και τα οποία αν γίνουν θα ξεβολέψουν πολλούς κρατικοδίαιτους.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100016_10/01/2010_386159
Διαβάζοντας αυτό το κείμενο αναρωτιέται κανείς αφου ο Κος Παπακωνσταντίνου μίλησε για την ύπαρξη μόνο των αναγκαίων δαπανών στον προϋπολογισμό, για ποιο λόγο οι ελεγκτές ζήτησαν μία προς μία επεξήγηση όλων τα δαπανών από όλα τα υπουργεία?? Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την έκθεση που θα σχηματισθεί από μόνοι μας. Επίσης είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον να μελετήσουμε μόνοι μας τον προϋπολογισμό και να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τις λεγόμενες αναγκαίες δαπάνες.
ΥΓ. Πριν μου τοποθετήσετε κομματική ταμπέλα, σας αναφέρω ότι ακριβώς τα ίδια έκανε και η ΝΔ.
Christos Varsakelis
Louvain-la-Neuve
Belgium

από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...