Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

"Κόμμα κουφών και τυφλών"

"Οι όποιοι σύνεδροι θα εκλέξουν τον νέο αρχηγό.
Ποιοι είναι σύνεδροι; Όσους η κοινωνία απέρριψε στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις…
Θα είναι σύνεδροι πχ όσοι δεν ήταν υποψήφιοι για να έχει “καθαρά” ψηφοδέλτια αλλά θα είναι σύνεδροι.
Όσοι μαυρίστηκαν από το εκλογικό σώμα θα είναι σύνεδροι. Οσοι είχαν θέσεις ευθύνης και άσκησαν διοίκηση ή διαχείριση και πέτυχαν το -10 θα είναι σύνεδροι.
Δεν θα εκφράσει σε αυτή τη στιγμή την άποψή του ο ηλίθιος ψηφοφόρος, αλλά θα εκλέξει νέο αρχηγό, ο νόμιμος και ηθικός κομματικός μηχανισμός.
Από την άλλη μεριά έχουμε το πολιτικό κεφάλαιο ΚΚ ο Β΄. Ας μην κρίνω το χθες αλλά το σήμερα, 08/11/09 φεύγει ότι και να γίνει, αλλά θέτει τα πλαίσια για την εκλογή του αρχηγού με το τρόπο εκλογής για το τι θα γίνει από 09/11/09 και κάθονται και τον ακούνε και συζητούν και αποφασίζουν μαζί του….
Σαν να σε εγκαταλείπει η γκόμενα και να σου καθορίζει ποια θα είναι η επόμενη, πως θα την διαλέξεις και πως θα διαχειρίζεσαι τη σχέση σου μαζί της….και απορούν για το -10 οι ανεγκέφαλοι επίγονοι 10 παραγκών που τις ένωσαν και νομίζουν ότι έχουν πολυκατάστημα….
Μετά καθόμαστε και συζητούν ορισμένοι αν είναι καλύτερος ο Αντώνης ή η Θεοδώρα.
Έχει σημασία; Πόσο στέρεος θα είναι ο νέος αρχηγός όταν η καρέκλα που θα κάθεται θα έχει τέτοια πόδια;
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν ποιος θα βγει αρχηγός, το μαγαζί έχει διαλύσει και το μόνο που θα παραλάβει είναι η παράγκα του Καραγκιόζη… μόνο που θα έχει τον τίτλο του Προέδρου….
Αντί λοιπόν να κοιτάξουν πως θα σώσουν τον Τιτανικό μετά την πρόσκρουση συζητούν τον τρόπο εκλογής του καπετάνιου.... και απορούν
για όσους δεν τους ψήφισαν
για όσους τους καταψήφισαν
για όσους έκατσαν σπίτι"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

από troktiko
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...