Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Με σύστημα Ρουσόπουλου η Ντόρα φτιάχνει μυστικές δημοσκοπήσεις


Είναι ήδη φανερό πως ή Ντόρα Μπακογιάννη υστερεί από τον Σαμαρά όσον αφορά στο ζήτημα του συσχετισμού δυνάμεων μέσα στη ΝΔ.

Από την άλλη μεριά η Αγία Οικογένεια υπερτερεί με όλο εκείνο το ορατό και αόρατο σύστημα που θα επιδιώξει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την εκλογή της Ντόρας.

Αναφερόμαστε κυρίως σε ένα ευρύτατο δίκτυο δημοσιογράφων, ένα πολύπλευρο δίκτυο συνεργατών «εξωθεσμικών» που παίζουν το ρόλο του παπαγάλου αλλά και -κυρίως-τα βασικά εργαλεία της διαπλοκής, τις δημοσκοπικές εταιρείες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλαίσιο αυτό, στο κοντινό μέλλον θα βγουν στη δημοσιότητα δημοσκοπήσεις, οι οποίες θα δείχνουν σαφέστατη υπεροχή της Ντόρας.

Πρωτεργάτης μεταξύ άλλων αναμένεται να είναι η πολυδιαφημισμένη εταιρεία «civitas» η οποία επί Νέας Δημοκρατίας είχε κερδίσει ..όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς για τη στελέχωση των υπουργείων αλλά και εν γένει για τη προώθηση των διαφημιστικών τους προβολών.

Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με το «σύστημα Ρουσόπουλου», το οποίο παίρνει ως φαίνεται μεταγραφή στην ομάδα της Αγίας Οικογένειας.

Πηγή: ANTINEWS

από ventetta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...