Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

O Ρέππας, το ΣΣΥΜ και το παράνομο λογισμικό του ΤΕΕ!


Παρουσιάζεται αυτή την ώρα από επιτροπή εμπειρογνωμόνων το Στρατηγικό Σχέδιο Υποδομών και Μεταφορών 2010-2020 (ΣΣΥΜ) της Θεσσαλονίκης, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, στη νέα παραλία.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Τάσο Κονακλίδη, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υπουργός Δ.Ρέππας, και κατόπιν ο Γιάννης Μαγκριώτης, που αναφέρθηκε κυρίως στην....
αναγκαιότητα της συναινετικής διαμόρφωσης του ΣΣΥΜ.
Απαξίωσε το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων χαρακτηρίζοντάς το "ασόβαρο", ενώ τους εμπνευστές των έργων "πανξεριστές".
 
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο καθηγητής Γιαννόπουλος, για να παρουσιάσει με τη βοήθεια του powerpoint το σχέδιο, το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους παρισταμένους γνώστες της πληροφορικής, το μήνυμα που βλέπετε στην οθόνη, που σημαίνει ότι ακόμη και το ίδιο το ΤΕΕ, χρησιμοποιεί παράνομο αντίγραφο του MICROSOFT OFFICE !!!!!!! Παρουσία μάλιστα του αρμόδιου Υπουργού!!!
Εντυπωσιακό σημείο της συζήτησης ήταν η παραδοχή του υπουργού ΥΔ, κ.Ρέππα, ότι έχουμε καταναλώσει τον συμβατικό χρόνο της κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης, κατά 65%, ενώ το έργο υλοποιήθηκε κατά ...14,5% μόνο !!!
Στα "παραπολιτικά" της σύναξης, ήταν η αποχώρηση του Κώστα Γκιουλέκα, ότνα ολοκλήρωσε ο Υπουργός, η "'ανεση" του Σάκη Τζακόπουλου, προφανώς λόγω ιδιότητας, η απουσία του Γ.Γ. Χάρη Τσιόκα (μάλλον δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Μαγκριώτη στο ίδιο τραπέζι) και η επιλογή του κ.Τσιόκα, να καθίσει στη δεύτερη σειρά μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη, που άκουγε με ενδιαφέρον τις εξαγγελίες για επέκταση του μετρό στην Καλαμαριά και τη λειτουργία τερματικού σταθμού στη Μίκρα.
Επίσης, το άγρυπνο μάτι του taxalia, εντόπισε bloggers δημοσιογράφους της πόλης, με τα iPhone σε δράση, με κύριο χαρακτηριστικό τους, την ...αξυρισιά!
 
από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...