Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ"

του Βασίλη Τσούγκαρη

Και έγινε η επίσκεψη ΟΛΩΝ των πολιτικών αρχηγών στην Δ.Ε.Θ (η οποία πάει κάθε φέτος και χειρότερα), έγιναν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου, και όλο αυτό το πανηγυρακι των πολλών χιλιάδων ευρώ μπορεί να χαρακτηριστεί ως «Μια από τα ίδια».

Ήρθαν, και ο καθένας από την μεριά του εξαπέλυσε κεραυνούς προς τους αντιπάλους στιγματίζοντας την «ανικανότητα» τους, και τάζοντας την «ΣΩΤΗΡΙΑ» της χώρας ΟΤΑΝ θα γίνει εκείνος κυβέρνηση.
Από «κάτω», όλοι οι υποστηρικτές, χειροκροτούσαν όλο ενθουσιασμό, γιατί οι «αρχηγοί» τους τα είπαν «χύμα» στους αντιπάλους, γιατί ο «λαός» οι «ιθαγενείς» (κατά το σκεπτικό τους) «πίστεψε» τον αρχηγό ο οποίος «αύριο» θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και με λίγα λόγια , από εκεί που οι Έλληνες Ιθαγενείς χρωστούν τα μαλλιοκέφαλα τους για τα επόμενα 60 (!) χρόνια, θα …. Πλουτίσουν, γιατί οι «αρχηγοί» έχουν «σχέδια» για αυτό.




Ξέρετε, είναι κάτι ντοκιμαντέρ τα οποία δείχνουν εξερευνητές σε κάποιες χώρες πίσω από τον «πολιτισμό» οι οποίοι καλοπιάνουν τους κατοίκους τους, τους .. «ιθαγενείς» με μπιχλιμπίδια, καθρεφτάκια, χάντρες, και ένα σωρό άλλα αντικείμενα μηδενικής αξίας προκειμένου να αποικίσουν (ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ) τις περιοχές τους αργότερα..

Σίγουρα όλοι κατά καιρούς έχετε δει κάποιο απ’ αυτά.

Έτσι έρχονται λοιπόν όλοι ετούτοι οι κύριοι με τους παρατρεχάμενούς τους κάθε χρόνο στην ΔΕΘ, με …. Μπιχλιμπίδια για εμάς τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς για να μας καλοπιάσουν, να μας ξεγελάσουν, και κοίτα να δεις που το καταφέρνουν!

Έρχονται σε εμάς προσφέροντας μας ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ, και κατόπιν μας παίρνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Και εμείς χειροκροτούμε.

Μας αρέσει !

Τους αποθεώνουμε που μας κοροϊδεύουν και το ξέρουμε αυτό.

Από όλες τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες των αρχηγών για πολλοστή φορά εισπράξαμε κοροϊδία και ΨΕΜΑΤΑ.

Στον αντίποδα αυτών, έρχονται νέες ανατιμήσεις σε ΟΛΑ.

Και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς οι αφελείς «αυτόχθονες Ιθαγενείς» αυτής της χώρας που (ακόμα) λέγεται Ελλάδα.

Τι άλλο έμεινε για να μας πάρουν;

Οι τσέπες των ελλήνων ιθαγενών τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμα άδειες.

Ούτε «αράχνες» πλέον δεν «κατοικούν» σε αυτές.

Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι πολιτικοί αρχηγοί, πολιτικά «επιτελεία», δεν τα θέλουμε τα «μπιχλιμπίδια» που μας προσφέρετε για να μας ξεγελάσετε.

Δεν θέλουμε να μας κάνετε «πλούσιους» γιατί μας συνηθίσατε να δίνετε 2 και να παίρνετε από εμάς 1000.

Θέλουμε (άκου απαιτήσεις ιθαγενών) ΚΑΠΟΤΕ να γίνουμε χώρα, και για «αρχή» να πληρώσουν ΟΛΟΙ εκείνοι που έφαγαν, καταπάτησαν, και κατέστρεψαν αυτή τη μπανανία που λέγεται (ακόμα) Ελλάδα, και όχι οι «ιθαγενείς» που πάνω στην καμπούρα τους πλούτισαν όλοι οι απατεώνες.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com 


από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...