Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Βαλεντίνος των διασήμων (και μη)

Την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα πως οι Gay Parades είναι μια περιττή σαχλαμάρα. Χθες είπα πως δε χωνεύω τα καρναβάλια. Σήμερα έρχεται η σειρά του Αγίου Βαλεντίνου να τα ακούσει. Ρε μπας κι έγινα τελείως μούχλας και συντηρητικός; Τι μου συμβαίνει; Μήπως γερνάω; Μήπως είμαι τρελός; Μήπως τα’χω χαμένα; Που ακόμα πιστεύω πως θα γυρίσ... σόρι ξέφυγα.

Anyway. Όλοι ξέρουμε πως η σημερινή μέρα είναι απλά μια αφορμή για έξοδα προς όφελος των ανθοπωλών κτλ. Για να δείτε όμως πόσο trendy και cool είναι ο θείος Κώστας, ένα θα σας πω: Γαμήστε τα όλα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αφού αγαπάμε όλο το χρόνο, γιατί να νηστέψουμε σήμερα; (σ.σ. Όταν δίνω σοφές συμβουλές, αισθάνομαι πολύ kinky sex symbol…)

Αν δεν αποφασίσατε ακόμα τι ακριβώς θα κάνετε με το έτερον σας ήμισυ, πάρτε μία γεύση από άλλα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια (guest έκπληξη στο τέλος) και κλέψτε ιδέες. Voila λοιπόν…









ΥΓ. Το χθεσινό κουίζ σάς δυσκόλεψε πολύ… Οι απαντήσεις – ατάκες λοιπόν των εικόνων είναι οι εξής: 1) Είμαι άνω ποταμών (σας μπέρδεψε η κούνια…) 2) Τα πήρε στο κρανίο 3) Βγήκε από τα ρούχα του.
 
από drseeng
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...