Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Κάποια μέρα θα λογοδοτήσετε στο λαό... η μέρα της κατάργησης του άρθρου 86 έχει έναν συνταγματικό αριθμό: 120

Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; 
O λαός σήμερα γνωρίζει (περισσότερο από ποτέ) και ως κυρίαρχος θα δώσει την δέουσα λύση.
Βέβαια νομίζουν όλοι αυτοί που μας παρέδωσαν αμαχητί στους δανειστές τους,
(Σ.Σ: οι πολιτικοί, ως "αντιπροσωπευτικοί" διαχειριστές  δανείστηκαν, και όχι με την σύμφωνη γνώμη ή γνώση του κινδύνου, εάν θέλετε, του ελληνικού λαού, που δεν περίμενε να πληρώσει, αντί αυτών, την λευκή επιταγή, με το ξεθεμελίωμα, αγώνων και κατακτήσεων αρκετών δεκαετιών - ΜΗ εξαιρουμένης και αυτής της εθνικής μας κυριαρχίας που με τόσο κυνικό τρόπο και ανερυθρίαστα ομολογούν...παίζοντας τις κουμπάρες μεταξύ τους με την γνωστή μετάθεση ευθυνών, ο ένας στον άλλον), διαπερνώντας μέσα από ολιγοψυχία και ενσπείροντας τρόμο στο λαϊκό κίνημα, ότι τάχα θα πτωχεύσουμε, και τόσα άλλα που και οι ίδιοι απορούν για την "αποδοχή" τους.
Σήμερα, παρόλα αυτά, έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό το παραμύθι δεν έχει δράκο... και απολαμβάνουν όσο θα τους επιτραπεί ακόμη χρονικά, από την πρόσφατη λαϊκή εντολή (εκλογές 2009),  που φρόντισαν με ανήκουστη βαρβαρότητα (αντί σοσιαλισμού που έλεγαν υποκριτικά στα χειρόγραφα που μας διάβαζαν) να την απαξιώσουν και να υπηρετήσουν, αντί τα συμφέροντα των εντολέων τους, τα άνομα και χωρίς αιδώ και αντιλογία των δανειστών εντολέων τους (βλέπε τρόικα).

Προτείνω δύο άρθρα που αφορούν την επικήρυξη Παλαιοκώστα:

1. Οι ληστές και ο κλέφτης, (από τον Πιτσιρίκο)

2. H τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν επικήρυξε τους Χριστοφοράκο-Καραβέλα με 1 εκατ.;  (από το  kourdistoportocali)

Νομίζουν ότι μας δουλεύουν ή δεν έχουμε καταλάβει τη σκοπιμότητα τους; 

Νάσος 

Παραθέτουμε αυτούσια τα δύο κείμενα για το αρχείο μας:

1. Οι ληστές και ο κλέφτης,

Ο υπουργός Προστασίας της Χούντας, Χρήστος Παπουτσής, και ο υπουργός Οικονομικών της Χούντας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικήρυξαν τον Βασίλη Παλαιοκώστα με 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ένα εκατομμύριο – αλλά μάρκα- πήρε και ο Θόδωρος Τσουκάτος από τη Siemens και το έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση της Χούντας προσπαθεί να δημιουργήσει στους πολίτες αίσθηση νομιμότητας. Δηλαδή, επικηρύσσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα, για να δείξουν πως αυτός είναι ο κακοποιός που απειλεί το βασίλειο της νομιμότητας που είναι η Ελλάδα αυτή την εποχή, οπότε ο Παπουτσής, ο Παπακωνσταντίνου και όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ηθικά στοιχεία και υπεράνω πάσης υποψίας.
Είναι έξυπνο να πετάς την μπάλα στην κερκίδα, αλλά η χώρα έχει χρεοκοπήσει και κανένας υπεύθυνος δεν επικηρύχτηκε – ούτε καν κατηγορήθηκε. Όλοι είναι στα γραφεία τους. Εκτός, αν για τη χρεοκοπία της χώρας φταίει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.
Αν συλληφθεί ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Παπουτσής δηλώσει ότι ο Παλαιοκώστας εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από τις πληροφορίες που έδωσε κάποιος πολίτης –ο οποίος πήρε αμοιβή ένα εκατομμύριο ευρώ-, θα πιστέψει κανείς τον Παπουτσή;
Όλοι θα σκεφτούμε πως –όπως έφαγαν τα δισεκατομμύρια- έφαγαν και το εκατομμύριο της επικήρυξης του Παλαιοκώστα. Μπορεί και να το βάλουν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ για να το ενισχύσουν, όπως ο Τσουκάτος.
Οπότε, μια λύση υπάρχει για να πειστούμε πως μας λένε την αλήθεια: Να μας πουν το όνομα εκείνου που θα έχει δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα. Και όχι μόνο να μας πουν το όνομά του - να βγει ο ίδιος στην τηλεόραση και να πει: «Ναι, λέγομαι έτσι, κατοικώ εκεί και εγώ έδωσα πληροφορίες στην Αστυνομία για το πού βρισκόταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Ορίστε και το ένα εκατομμύριο που μου έδωσαν».
Τι; Αυτό θα είναι επικίνδυνο για τον ρουφιάνο; Ναι, μάλλον θα είναι. Δεν πειράζει, όμως. Για να μην κινδυνεύει ο ρουφιάνος, ας τον κάνει ο Παπανδρέου υπουργό. Και όταν πέσει η Χούντα, ας τον πάρει μαζί του στο ελικόπτερο.

2. H τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν επικήρυξε τους Χριστοφοράκο-Καραβέλα με 1 εκατ.;  (από το  kourdistoportocali)



Η τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ επικήρυξε τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Τι έκπληξη!

Μήπως περίμενε κανείς από σας να επικηρύξει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο η τον Χρήστο Καραβέλα;

Όχι μόνο δεν τους επικήρυξε, αλλά πολύ αμφιβάλλουμε εαν υπάρχει ένταλμα σύλληψής τους.

Η τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει τα κότσια να να φέρει σηκωτό στην Ελλάδα τον Χρήστο Καραβέλα.

Αντίθετα μπουκάρει με άνεση σε σπίτια ανυπεράσπιστων μητέρων και παπούδων στη Κερατέα και τους βρίζει χυδαία.

Η τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ εκπαιδεύει φαντάρους να διαλύουν διαδηλώσεις Ελλήνων πολιτών.

Η τραβεστί χούντα του ΠΑΣΟΚ, αυτό το επικίνδυνο τσίρκο φασιστοειδών και γελωτοποιών, κάθε μέρα που περνάει ολοκληρώνει την εθνική καταστροφή.

από stoxasmos-politikh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...