Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Παρθενική πτήση σήμερα Αθήνα - Κοζάνη - Καστοριά για την κρητική "Sky Express"!



Την παρθενική της πτήση στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά πραγματοποίησε σήμερα η κρητική αεροπορική εταιρία "Sky Express". Μάλιστα, η εταιρία που πλειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό, θα καλύπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, έως τις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι το 2014.

Πάντως, πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά εκτελούνταν από το 1960 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2009, οπότε και "κόπηκαν" ξαφνικά, όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αερολιμενάρχης του "Φίλιππος" της Κοζάνης, Νίκος Ματιάκης.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα δρομολογηθούν στη συγκεκριμένη γραμμή, είναι τύπου "Τζετ Στρινγκ 41" και διαθέτουν 29 θέσεις. Η πρώτη πτήση στην άγονη αυτή γραμμή, έφτασε στο αεροδρόμιο "Φίλιππος" στις 12:50 το μεσημέρι και αναμενόταν στις 13:50, στο αεροδρόμιο "Αριστοτέλης", στο 'Αργος Ορεστικό της Καστοριάς.

Συνολικά, την εβδομάδα θα εκτελούνται έξι πτήσεις, με τις τέσσερις να αφορούν στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά κατά τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με αναχώρηση από την πρωτεύουσα στις 12 το μεσημέρι και δύο απευθείας Αθήνα-Καστοριά, Τετάρτη και Σάββατο, με αναχώρηση αντίστοιχα στις 4:30 το απόγευμα και στις 9:30 το πρωί.

Το κόστος του εισιτηρίου για την πτήση Αθήνα - Κοζάνη ανέρχεται σε 84,18 ευρώ, Κοζάνη - Αθήνα 66 ευρώ, Αθήνα- Καστοριά 95,18 ευρώ και Καστοριά - Αθήνα 77 ευρώ, ενώ για την πτήση Καστοριά - Κοζάνη είναι 38,50 ευρώ.

από apolitistosteki
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...