Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Απάντηση Σπύρου Βούγια για το "Βούγιας Τζαμπατζής"

«Δεν είμαι τζαμπατζής, ήταν χαλασμένο το ακυρωτικό μηχάνημα».
Αυτή είναι η δικαιολογία-απάντηση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια στο χθε­σινό δημοσίευμα της «δημοκρατίας», σύμφωνα με το οποίο «συνελήφθη» στις 5 Φεβρουαρίου 2008 σε βαγόνι του μετρό χωρίς να έχει ακυρώσει το εισιτήριο του.
Ειδικότερα, ο κ. Βούγιας στην απάντηση που έστειλε στη...
 «δημοκρατία» παραδέχεται ότι στον έλεγχο που του έγινε πράγματι το εισιτήριο που είχε δεν ήταν ακυρωμένο και όντως κατέθεσε ένσταση για να του σβηστεί -όπως και έγινε τελικά- το πρόστιμο των 60 ευρώ που του είχε επιβάλει ο ελεγκτής.
«Η αλήθεια είναι ότι στις 5 Φεβρουαρίου 2008 αγόρασα ομαδικό εισιτήριο του μετρό αξίας 15 ευρώ, που αντιστοιχούσε στη μεταφορά τριών ατόμων με τα οποία συνταξιδεύαμε από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Αθήνας. Το εισιτήριο αγοράστηκε από το εκδοτήριο που βρίσκεται στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είχε αριθμό 07048-425159, όπως επιβεβαιώνεται στην έκθεση του ελεγκτή» αναφέρει ο κ. Βούγιας.


Επιπλέον ο υφυπουργός Υποδομών προσθέτει: «Όπως προκύπτει από το αρχείο παραβάσεων της ΑΜΕΛ, το εισιτήριο αυτό δεν έγινε δυνατό να ακυρωθεί εξαιτίας πιθανού προβλήματος του ακυρωτικού μηχανήματος. Κατόπιν τούτου κατέθεσα ένσταση επί του προστίμου, όπως δικαιούται κάθε πολίτης, η οποία εξετάστηκε και έγινε δεκτή στις 31 Μαρτίου 2008, δηλαδή μετά από ενάμιση μήνα, όπως επιβεβαιώνει με έγγραφο της η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΜΕΛ».

Επί της ουσίας, πάντως, η απάντηση του υφυπουργού και προσωπικού φίλου του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δεν διαφοροποιεί και πολύ περισσότερο δεν ακυρώνει στο παραμικρό την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατίας», μια και ο ίδιος ο κ. Βούγιας παραδέχεται ότι στον έλεγχο που του έγινε από τον ελεγκτή δεν είχε ακυρώσει το εισιτήριο του επικαλούμενος τεχνικό πρόβλημα του μηχανήματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». (Υποθέτουμε ότι και… κανείς άλλος επιβάτης του ίδιου συρμού δεν θα κατάφερε προφανώς να ακυρώσει το εισιτήριο του, αφού το ακυρωτικό δεν λειτουργούσε, σύμφωνα με τον κ.Βούγια, τον οποίον δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε)…

Η «Δημοκρατία» πάντως παρουσιάζει ευχαρίστως την άποψη του υφυπουργού. Και οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους…

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13/04/2011

το δημοσίευμα της εφημερίδας, εδώ

από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...