Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σκληρή επίθεση της Σοφίας Σακοράφα στο Σιωνιστικό καθεστώς και τον Ζαν Κοέν

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ, Β'ΑΘΗΝΩΝ
Πριν λίγες ημέρες φιλοξενήθηκε ένα κείμενο στην ιστοσελίδα του κ. Ζαν Κοέν (cohen.gr), με τίτλο Free Gaza Ανθρωπιστική Οργάνωση ή κίνημα νομιμοποίησης της Χαμάς. Απαντώ στα όσα διάβασα:

Πριν από δύο χρόνια στις κινηματογραφικές αίθουσες προβλήθηκε η ταινία “Οι ζωές των άλλων”. Στην ταινία πράκτορας της Στάζι παρακολουθεί έναν αναγνωρισμένο θεατρικό συγγραφέα και δίνει την παρακάτω αναφορά: “Ο Λάζλο είναι συνδρομητής δυτικής εφημερίδας χωρίς την επίσημη κρατική άδεια...

Ο επισκέπτης ήταν σίγουρα ο θείος από το Δυτικό Βερολίνο και άλλος ένας μάλλον σκηνοθέτης και μιλούν για ένα θεατρικό έργο που γράφουν για τη 40η επέτειο της ΛΔΓ. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το έργο... 7.32 Ο Λάζλο και η ΚΖΜ ανοίγουν τα δώρα και ύστερα πιθανώς συνευρίσκονται.

Καμία άλλη δραστηριότητα άξιας αναφοράς”.
Ο κόσμος της Στάζι απογυμνωμένος, τρομακτικός και αδίστακτος...

Παραθέτω ένα απόσπασμα, ακριβώς για να μη νομίσουμε ότι τόσο εύκολα, μόνο και μόνο επειδή κατέρρευσε το τείχος, ξεμπερδέψαμε και με τις πρακτορικού τύπου μεθοδολογίες. Ολόκληρο το κείμενο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ο κ. Ζαν Κοέν, με τον οποίο μας συνδέουν "στενοί" δεσμοί από το παρελθόν, λόγω φυσικά της θέσης μου για το Παλαιστινιακό: "Η βουλευτής Σοφία Σακοράφα αναφέρεται αρχικά ως επιβάτης στην όγδοη αποστολή του Free Gaza κατά τη διάρκεια του

πολέμου με το πλοίο Αρίων τον Ιανουάριο του 2009. Δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο εάν ταξίδεψε τελικά με το πλοίο. Πάντως υποστηρίζει θερμά τις δραστηριότητες της οργάνωσης. Είναι επίσης απολύτως σαφές ότι η κ. Σακοράφα συμμετείχε στην ίδια αποστολή με τον Τάσο Κουράκη και επισκέφτηκε τη Δαμασκό το Μάρτιο του 2009 και συναντήθηκε με διάφορες παλαιστινιακές οργανώσεις, αν και δεν είναι σίγουρο ότι ήταν παρούσα στη συνάντηση με τον ηγέτη της Χαμάς, Χάλεντ Μεσάαλ. Είναι επίσης βέβαιο ότι η Σοφία Σακοράφα συμμετείχε σε συνέδριο για το Παλαιστινιακό στην Τεχεράνη στις αρχές Μαρτίου του 2009 ...".

Διαβάστε το όλο εδώ

από taxalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...