Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Οι διοικητές νοσοκομείων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Μπορεί τα ονόματα των διοικητών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να ανακοινωθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα, όμως τα αρμόδια γραφεία της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, έχουν ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.
Έτσι στο νοσοκομείο Δράμας διοικητής τοποθετείτε ο Μιχάλης Χρυσομάλλης, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας ο Σάββας Κοσμίδης, τελωνειακός, στην Ξάνθη ο Θανάσης Μπαμπαλίδης, πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας, στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής η αντινομάρχης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ενώ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο ορθοπεδικός Νίκος Ραπτόπουλος! Σε ότι αφορά το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου τα πράγματα είναι ακόμα λίγο θολά, με τον Δημήτρη Λαζόπουλο όμως να έχει το προβάδισμα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Ροδόπη, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Ροδόπης αναλαμβάνει διοικητής η Νικολέτα Πετκίδου, ενώ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής η Χρυσή Παπατζή, η Υποδιευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...