Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Βίαιη προσαγωγή Υπουργών στη Βουλή ζήτησε ο Παναγούλης!

Βίαιη προσαγωγή Υπουργών στη Βουλή ζήτησε ο Παναγούλης!
Με αφορμή την ακύρωση της συζήτησης ερώτησής του προς τον Υπουργό Οικονομικών, αλλά και την καταγγελία του ότι για πολλοστή φορά ο κ. Στουρνάρας δεν έρχεται στη Βουλή κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «μήπως η Βουλή θα πρέπει να συστήσει μία υπηρεσία, η οποία όταν ένα Υπουργός δεν εμφανίζεται για 3-4 φορές να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, να προβαίνει σε βίαιη προσαγωγή».
Ο κ. Παναγούλης έκανε λόγο για περιφρόνηση του Κοινοβουλίου από τον Γιάννη Στουρνάρα και σημείωσε «τρίτη φορά κάνω την ερώτηση για το μνημόνιο της καταστροφής και 4η ή 5η φορά για τα ενεχυροδανειστήρια και ο Υπουργός Οικονομικών δεν εμφανίζεται να απαντήσει». «Αυτό το φαινόμενο είναι βούτυρο στο ψωμί σε όλους τους εχθρούς της Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» κατέληξε ο βουλευτής.
Πάντως, ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιάννης Δραγασάκης γνωστοποίησε ότι ο Υπουργός Οικονομικών απουσιάζει στις Βρυξέλλες λόγω του ECOFIN,τονίζοντας παράλληλα τις αυξημένες υποχρεώσεις του κ. Στουρνάρα αλλά και αντιπροτείνοντας, όταν απουσιάζει ένας Υπουργός να απαντούν στη Βουλή οι υφυπουργοί.

πηγή: newsbomb.gr

από aienaristeyein.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...