Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αυτή την Κυριακή, τρέχουμε στη Μακεδονία

-“Έχεις όρεξη να κάνουμε ένα καλό, αν όχι για την ανθρωπότητα, έστω για τον κόσμο που ζούμε;” ήταν η ερώτηση μιας φίλης μια από τις προηγούμενες ημέρες…
-“Μπα, έχω πολύ τρέξιμο” ήταν η δική μου απάντηση, πάντα γαρνιρισμένη με 0,3% ειρωνείας, 1% καχυποψίας, ψήγματα αλήθειας και μεγάλη δόση αδράνειας!

-“Καλά κάνεις κι έχεις τρέξιμο, θα είσαι και προπονημένος! Σοβαρά μιλάω, πάμε να τρέξουμε την Κυριακή;” συνέχισε…
-”Τρέχουμε όλη τη βδομάδα και θες να τρέξουμε και την Κυριακή και περιμένεις να πιστέψω ότι μιλάς σοβαρά;;;” επανήρθα με το γνωστό μου μείγμα…
-”Για τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μεγας Αλέξανδρος λέω! Συμμετέχουν και έξι προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης! Η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος!
-”Ε, αφού έχει έξι προσωπικότητες, τι να κάνω εγώ, την έβδομη…;
Λίγα λεπτά μετά αποφάσισα να αφήσω τις σαχλαμάρες και να ακούσω, καθώς o Αγώνας, εκτός από τρέξιμο (που με τρομάζει) έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα λάβει μερος και η Wind running team που θα συγκεντρώσει χρήματα για τοΕλληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο!

Ο επόμενος προβληματισμός μου, ήταν επιπέδου “που πας ρε Καραμήτρο”. Δηλαδή, άντε εγώ να το αποφασίσω; Με τι φυσική κατάσταση όμως να πα να τρέξω Μαραθώνιο, ρε συ φίλη, τη ρώτησα… Η απάντηση, ομολογώ ήταν ικανοποιητική (αν και με βλέπω βέβαια, στην παιδική κατηγορία…)
Τα πράγματα λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, έχουν ως εξής:
Ο “7ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος , θα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή Δρομέων από όλο τον κόσμο.
Η εκκίνηση της κλασσικής διαδρομής των 42.195μ , θα γίνει στην Πέλλα , στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στις 8.30 π.μ., ενώ θα πραγματοποιηθούν και δρόμοι 5.000μ (Μοναστηρίου –Θεσσαλονίκη), 10.000μ ( Αμπελόκηποι -Θεσσαλονίκη) καθώς και δρόμος 1.000μ ( πλ. Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη) μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Κοινωνικής Προσφοράς!
Οι δρομείς που συμμετέχουν στο Μαραθώνιο θα μεταφερθούν με λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη στο χώρο της Αφετηρίας. Η αναχώρηση των πούλμαν έχει οριστεί για τις 06:30 μπροστά από τον Λευκό Πύργο επί της παραλιακής οδού.
πηγή: www.vlavo.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...