Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

"Μουσουλμάνος, σώζει Χριστιανή"


Εκεί είδε νεαρούς που έκαναν χρήση και την κοπέλα αναίσθητη οπότε ανέλαβε πρωτοβουλία να καλέσει το ΕΚΑΒΣυνήλθε και είναι καλά στην υγεία της παραμένει όμως νοσηλευόμενη, η νεαρή κοπέλα που...

έφτασε σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών με αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ. Η κοπέλα είχε πραγματικά Άγιο να την φυλάει, αφού ο εντοπισμός της ήταν εντελώς τυχαίος. Ένας μουσουλμάνος συμπολίτης μας που είχε σταθμεύσει κοντά στην έξοδο της Κομοτηνής με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του για λίγα λεπτά αφήνοντάς το ανοικτό διαπίστωσε όταν επέστρεψε ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε κάνει φτερά.

Στο σημείο που βρισκόταν δεν υπήρχε ψυχή. Ενώ σκεφτόταν τι ακριβώς μπορεί να συνέβη είδε σ’ ένα εγκαταλειμμένο σπίτι κάποιους νεαρούς. Πήγε εκεί να ρωτήσει και τότε είδε πεταμένες σύριγγες τα παιδιά να είναι σε μη φυσιολογική κατάσταση και την 16χρονη κοπέλα να είναι …πεταμένη στο πάτωμα σχεδόν αναίσθητη.

Λειτουργώντας με κριτήριο την ανθρωπιά και αγνοώντας το λόγο που τον έφερε η κλοπή του κινητού του, αψηφώντας τον κίνδυνο να δεχθεί την επίθεση των μαστουρωμένων νεαρών ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφθασε αμέσως και μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου έγινε μια επιχείρηση διάσωσής της, ενώ η ίδια φρουρείται από αστυνομικούς γιατί έκανε προσπάθεια να φύγει από το παράθυρο.

πηγή: εφημερίδα Ο ΧΡΟΝΟΣ

από apolitistosteki
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...