Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μούφα με video Κούρδου βουλευτή

Η κλασική συνταγή: παίρνουμε ένα βίντεο από την Τουρκική εθνοσυνέλευση, βάζουμε δικούς μας υπότιτλους / μετάφραση, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέει ο ομιλών !
Είναι clickbait θέμα, από τους συνήθεις ύποπτους, που θέλουν να κάνουν πιασάρικα θέματα, για να τα ανεβάζουν στο facebook και να "τσιμπάνε" οι αφελείς, να επισκέπτονται τα....
sites τους και να κονομάνε τρελά λεφτά από τη διαφήμιση, σε βάρος της απαίδευτης μάζας του "διαδόσται" "μας τα κρήβουν τα τσονωκάναλα" κλπ.
Σου λέει ο πονηρός "τουρκικά δεν ξέρουν", ας γράψουμε ό,τι μας κατέβει !

Δράστης ως συνήθως η Xara Orfanou, , βρήκε ένα βίντεο, από το κανάλι kourdistan στο youtube, το οποίο κάνει αποκλειστικά αυτή τη δουλειά (βάζει λάθος υπότιτλους -λάθος μετάφραση) με -σκόπιμα- λάθος μετάφραση στα Αγγλικά και έβαλε υπότιτλους της δικής της φαντασίας και στα ελληνικά. Αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε εθνική υπερηφάνεια στους αφελείς που τους θαυμάζουν κιόλας για τις "αποκαλύψεις" τους, σαν αυτές με τον Πάπα που κάνει το σήμα του Αντίχριστου.

Ο βουλευτής είναι ο (όντως) λεβέντης, μαχητικότατος, Ferhat Encü του Κουρδικού HDP. Και φυσικά, λέει άλλα , απ΄αυτά που έβαλαν οι κλικομανείς ως υπότιτλους / μετάφραση (και στα Αγγλικά και στα ελληνικά).

Το αυθεντικό βίντεο από ειδησειογραφικά sites είναι αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=Kex_ZZhz4FA

o Φερχάτ λέει, από το 1.01' (ακούστε το στο βίντεο και πατήστε το εικονίδιο υποτίτλων στην μπάρα κάτω για να διαβάζετε την μούφα μετάφραση στα ελληνικά):

Διαβάστε όλο το ενδιαφέρον άρθρο στο makpress

πηγή: makpress
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...