Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΙΜΟ: Πώς μπορώ να ξέρω, αν ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ έχει διαθέσιμα ραντεβού;

«συμπλήρωσα το πλαφόν των 200 επισκέψεων για αυτόν τον μήνα»  σας λέει ο γιατρός του ΠΕΔΥ. Μπορείτε να ξέρετε αν λέει αλήθεια; ΝΑΙ μπορείτε! Δείτε πώς:

Κάθε μέρα όσοι έχουν ανάγκη από μια Ιατρική εξέταση αντιμετωπίζουν τα γνωστά σε όλους προβλήματα τόσο με την ανεύρεση Γιατρού όσο και με την γενικευμένη τακτική των συμβεβλημένων Γιατρών του ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ ότι «συμπλήρωσα το πλαφόν των 200 επισκέψεων για αυτόν τον μήνα» , που σημαίνει πως για την Ιατρική εξέταση θα πρέπει ο ασθενείς να πληρώσει.
Το taxalia σας δίνει δύο πολύ χρήσιμα για την περίπτωση links:

Στο πρώτο βρίσκουμε τους συμβεβλημένους Γιατρούς 
κλικ εδώ
και στο δεύτερο πόσες εξετάσεις έχει κάνει ο Γιατρός (αυτόν) τον μήνα.
κλικ εδώ

από taxalia

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Περίανδρος για την δολοφονική επίθεση σε Δ. Κουσουρή: Την εντολή την έδωσε ο Μιχαλολιάκος. Ο Παναγιώταρος ήταν μαζί μου

Μέχρι την δίκη και κατά την διάρκεια της έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου. Σήμερα με δημοσίευμα στο "Εθνος" που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας έρχεται εκτός των άλλων στο φως διάλογος στον οποίον ο άλλοτε "Νο2" της Χ.Α  Δ. Ανδρουτσόπουλος αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χ.Α του είχε δώσει εντολή για την δολοφονηκή επίθεση στον Δ. Κουσουρή, ενώ στην εγκληματική ομάδα του συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.
Παραθέτουμε όλο το σχετικό δημοσίευμα:

ΜΕ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα... Με τρέμουν... Αν ανοίξω το στόμα μου για τα επεισόδια του '98 στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό και τον Μιχαλολιάκο για ηθικό αυτουργό...».

Τα λόγια αυτά που αφορούν την αιματηρή επίθεση που είχε δεχθεί από φάλαγγα χρυσαυγιτών ο τότε φοιτητής Δημήτρης Κουσουρής ανήκουν στον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, κατά κόσμον Περίανδρο, πάλαι ποτέ νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του αρχηγού της. Πρόκειται για απόσπασμα από έναν διάλογο που πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ήδη η έρευνα για τα στελέχη και τα μέλη της ΧΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εκείνο το διάστημα η Διεύθυνση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) της ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για άτομα που σχετίζονται με τη ΧΑ. Κάποια από τα τηλεφωνήματα που καταγράφονται αφορούν τον Περίανδρο και τις συνομιλίες που έχει ο ίδιος με αγνώστους ως προς τη δικογραφία. Σε αυτές μιλάει εκτενώς για τον Παναγιώταρο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος αναφέρεται ως «Κάτμαν» ή «Κατέλης» από τα πάλαι ποτέ «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια. Οι διάλογοι αυτοί ως ηχητικά ντοκουμέντα συμπεριλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που συνέταξαν οι ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου, παρότι ούτε ο Ανδρουτσόπουλος ούτε οι συνομιλητές του δεν βρίσκονται ανάμεσα στους κατηγορούμενους της υπόθεσης.


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Eντολές” Μαρινάκη στον εκδότη Ν.Χατζηνικολάου: “Στρίμωξε τη Ντόρα. Ζητάει πολλά” -Χατζηνικολάου: “Θα με βρει απέναντι της. Θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό…!”- “Συναλλαγές” και…

…παζάρια στο σκοτάδι για το μέλλον της ΝΔ μέσα από τη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ)
Πρωτοφανείς κυριολεκτικά διαλόγους που έρχονται μέσααπό τη δικογραφία του εισαγγελικού λειτουργού,  αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τα στημένα παιχνίδια, παρουσιάζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Oι διάλογοι προκύπτουν από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατεγράφησαν από τον υπερκοριό και πια αποτελούν ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ το...

οποίο συνηθίζει να διαβάζει ο δημοσιογράφος Θωμαίδης στις εκπομπές του. Μόνον που παρέλειψε μερικά αποσπάσματα γιατί πιθανόν να τα…ξέχασε! Να σημειωθεί ότι οι διάλογοι που παρουσιάζουμε έχουν “μουσειακό” χαρακτήρα αφού δεν σχετίζονται με τα στημένα παιχνίδια αλλά παραπληρωματικά προσέγισαν στους κύκλους της διαφθορας από σπόντα. Μέσα όμως από αυτούς, διαπιστώνονται πολλά. Και πρώτα απ’ολα πως έχει στηθεί και δουλεύει το παρασκήνιο, πως γίνονται τα πολιτικά παζάρια, πως γίνονται οι διαλεκτικές “συναλλαγές” και από ποιον λαμβάνουν εντολές δημοσιογράφοι για να “πιέζουν” και να “προειδοποιούν” τους πολιτικούς για να κάνουν το “σωστό” και όχι του κεφαλιού τους.
Πρόκειται για την περιβόητη προκαταρκτική εξέταση για τα “στημένα παιχνίδια”,  στο πλαίσιο της εισαγγελικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο άναψε το πράςινο φως έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας. Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».
Στις συνομιλίες, φέρεται να συμμετέχουν ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σας παρουσιάζουμε αυτούσιες τις συνομιλίες και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Πρόκειται για συζητήσεις που έγιναν παραμονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου 2012(και 14 μέρες μετά το ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ που την έφερε στο ποσοστό του 18,85% στις πρώτες εκλογές της 6ης Μαίου) και αφορούν το πως θα “πείσει” και πως θα “προειδοποιήσει” ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη ΝΔ. Και βέβαια πως ο μεγαλοδημοσιογράφος θα το πετύχει για λογαριασμό του επιχειρηματία αλλά και για το καλό του τόπου. Πάντα για το καλό του τόπου.
Όταν η δουλειά πετυχαίνει και με την παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη, όλοι αισθάνονται..ανακουφισμένοι. “The deal is done”, λέει ο επιχειρηματίας. “ΩΡΑΙΑ!” αναφωνίζει ο δημοσιογράφος.
Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος, λέμε εμείς…
Υ.Γ
Πάντως εντύπωση μας κάνουν κάποια ζητήματα που προκύπτουν από τις συνομιλίες
Το πρώτο και το πιο βασικό: Στην κοινή γνώμη υπήρχε η εκτίμηση ότι η Ντόρα(κουμπάρα με τον Μαρινάκη)λέγονταν ότι είχε πάντα εξαιρετικές σχέσεις μαζί του ενώ στις συνομιλίες  φαίνεται να μην έχουν καλές επαφές.
Το δεύτερο: Ποια η πραγματική σχέση Μαρινάκη-Κούβελου
Το τρίτο: Πως με τόση άνεση και ευκολία ο επιχειρηματίας “παραγγέλλει” και ο δημοσιογράφος “εκτελεί” τηνπαραγγελία. Απίστευτη οικειότητα. Λες και αυτά γίνονταν συχνά.

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...