Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τρεις ώρες και ένα τέταρτο αφιερωμένες στον Παϊσιο! (βίντεο)

¨Οσοι πιστοί προσέλθετε...



από taxalia

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ποιες είναι οι κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη –Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται η χώρα μας

Σε έρευνα της Gallup, που αναδημοσιεύει η  huffingtonpost παρουσιάζονται οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη. Οι περισσότερες κυβερνήσεις με την μικρότερη δημοφιλία, σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκονται στην Ευρώπη. Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται η χώρα μας.

Οι ευρωπαίοι τον προηγούμενο Μάιο πήγαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το Ευρωκοινοβούλιο. Τα αποτελέσματα έκρυβαν πολλές εκπλήξεις με τα ακροδεξιά κόμματα και τους ευρωσκεπτικιστές να αυξάνουν τα ποσοστά τους. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι...
από το σύστημα διακυβέρνησης.
Σε πολλές χώρες βουλευτές και κυβερνήσεις δεν είναι δημοφιλείς. Η εμπιστοσύνη προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα το Οκτώβριο έπεσε στο 42% από το 65% την περίοδο της επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο. Αλλά ακόμη και με αυτή την μεγάλη πτώση ο Μπάρακ Ομπάμα  μπορεί να θεωρηθεί δημοφιλής σε σχέση με κυβερνήσεις όπως της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης που η αποδοχή της δεν ξεπερνά το 8%.
 

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Ο Μ.Αλέξανδρος και ο Γκοτζίλα είναι θαμμένοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης !

Διαμαρτυρία σε πινακίδα LED του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου ΒΑΡΔΑΡΗΣ, που πλήττεται επί σειρά ετών από τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης, που δε λένε να τελειώσουν κι έχουν καταστρέψει το εμπορικό κέντρο. Δείτε το βίντεο, με τις φοβερές ατάκες του αγανακτισμένου ιδιοκτήτη:


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συκοφάντης ο Μπόμπολας; Έλααα...

Γράφει ο mitsos175

Για την αστική δικαιοσύνη ισχύει το εξής: Είναι "σαν το φίδι, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους". Πολύ σωστά τα λένε οι σύντροφοι Αναρχικοί κι όχι μόνον αυτοί.
Όταν όμως είσαι παπουτσωμένος και "γάτα", ώστε να έχεις θέση στη βουλή, τότε το βρίσκεις το δίκιο σου. Μέχρι τον Άγριο Πάγκο γιατί μετά κερδίζει ο Γερμανός.
Ο Νικολάκης ο Νικολόπουλος όντως είχε δίκιο. Και νέα καταδίκη του Μπόμπολα μετά από τη μήνυση του Νικολόπουλου Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και νυν βουλευτού των ΑΝΕΛ (μέσα σε όλα αυτό το "παιδί").
Συκοφάντης με πτυχίο ο Μπόμπολας. Και με τη βούλα δικαστηρίου. Ποιός ακούει τώρα το Mega, τις φυλλάδες και τον Πρετεντέρη. Ευτυχώς κανείς. Αλλά στην επόμενη δημοσκόπηση του Mega μηδέν θα έχουν οι ΑΝΕΛ, να το ξέρετε.
Τώρα, πραγματικά χρειαζόμασταν επίσημη απόφαση, για να δούμε ότι το Έθνος και το Mega λένε ψέματα;
Με το που θα ανοίξεις την TV μεταφέρεσαι στη χώρα του παραμυθιού. Εκεί έχει δράκους, βασιλιάδες, κακούς, αλλά καλό τέλος μην περιμένεις.
Νίκο, θα βάλω όλη την ανακοίνωση σου επειδή μου έδωσες χαρά έστω κι από "σπόντα". Αλλά δε σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα λες.
Το "εθνικός εργολάβος και το εργολαβία λάσπης" είναι σωστές ατάκες πάντως. Όπως κι αυτά που λες για το ξεπούλημα... "Η “εργολαβία” που δεν ολοκληρώθηκε. Η Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν “γνωρίζει” πρόσωπα, πορτοφόλια και χρώματα, αλλά μόνο το δίκαιο και το νόμιμο. Για άλλη μια φορά ο “εθνικός εργολάβος” ο κ. Γ. Μπόμπολας καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, στο εφετείο, για δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», που εκδίδει ο ίδιος. Η εφημερίδα του κ. Μπόμπολα αμέσως μετά την παραίτηση μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, της τρικομματικής κυβέρνησης, όπως απεδείχθη και στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο ήσαν ανυπόστατα και φανταστικά. Σκοπός τόσο των «σεναριογράφων» – συντακτών όσο και του εκδότη να καταστήσουν, τόσο εμένα όσο και την πολιτική μου επιλογή της παραίτησης “μειωμένης σημασίας και αξίας”.
Ήταν προφανές και επιβεβαιώθηκε πλέον και από τους δυο βαθμούς της Δικαιοσύνης, ότι επρόκειτο για άλλη μια “εργολαβία” λάσπης. Με την σημερινή απόφαση μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τους πολίτες και τους ψηφοφόρους μου και να επαναλάβω ότι είμαι περήφανος για την επιλογή μου. Μια επιλογή – η παραίτηση μου από το Υπουργείο Εργασίας – την οποία έκανα συνειδητά και με αίσθημα ευθύνης, αμέσως όταν πήρα την πρωθυπουργική εντολή στα «4» και κατάλαβα ότι η νεοεκλεγείσα τρικομματική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν θα πήγαινε για διαπραγμάτευση αλλά ήδη είχε “δώσει τα κλειδιά της χώρας μας ” στους ξένους δανειστές – δυνάστες. Δυο και πλέον χρόνια μετά, δυστυχώς κάθε μέρα επιβεβαιώνονται, τα όσα υποστήριξα τότε και η χώρα μας παραδίδεται κομμάτι – κομμάτι.
Ούτε μια στιγμή δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου αυτή. Ούτε μια μέρα δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να μείνω στην ζεστασιά της υπουργικής μου καρέκλας και στην αγκαλιά του συστήματος. Διάλεξα έναν δύσκολο, δύσβατο και επίπονο δρόμο. Τότε μόνος . Τώρα είμαστε – δυστυχώς για αυτούς – πολλοί!
Η συγκεκριμένη “εργολαβία” δεν πέτυχε! Η Δικαιοσύνη απεφάνθη. Τα δημοσιεύματα είχαν στόχο να μειώσουν την προσωπικότητα και την υπόληψη μου. Τέλος, θέτω το εξής ερώτημα: Να περιμένω ο κ. Μπόμπολας να βρει ην γενναιότητα να αποκαταστήσει την αλήθεια, αν όχι να δημοσιεύσει την καταδικαστική εις βάρους του απόφασης, τουλάχιστον μετά από 2 χρόνια να ενημερώσει το αναγνωστικό και τηλεοπτικό του κοινό, από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχει, ότι η παραίτηση μου από το Υπουργείο έγινε για λόγους αρχής, όσο και αν του φαίνεται παράδοξο γιατί απλά διαφωνούσα με την παράδοση της πατρίδας μου στους ξένους δανειστές και την συμμετοχή μου στην δυστυχία των Ελλήνων;"
Μην μου τα γυρίσεις όμως Νίκο μου, γιατί είναι της μόδας η σβούρα... Εσένα ειδικά θα σε περιποιηθώ άλλη φορά για το τι ψήφιζες. Προσέξτε όμως την ανακοίνωση εννοεί περισσότερα απ όσα λέει και δείχνει τον τρόπο λειτουργίας των εκδοτών. .

από greki-gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...