Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ – πώς γίνεται η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ

του ιατρού Γωγούση

Λοιπόν φίλοι και φίλες μου ,
Αναφερόμενος στο πρόσφατο τρομακτικό γεγονός (http://taxalia.blogspot.gr/2014/09/blog-post_519.html)   του ζωντανού ενταφιασμού μιας γυναίκας , θάθελα να σας πω με λίγα λόγια , σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβαίνει ένας γιατρός προκειμένου να διαπιστώσει αν ένας άνθρωπος είναι ζωντανός ή νεκρός :

1) Κάνει γενική επισκόπηση του υπτίως κατακεκλιμένου προσώπου

2) Ακροάται την καρδιά και τους πνεύμονες

3) Ψηλαφά τον σφυγμό

4) Μετράει ( με πιεσόμετρο) την πίεση

5) Τοποθετεί ένα καθαρό καθρεφτάκι στο στόμα - μύτη του ( τυχόν δημιουργία αχνού είναι ένδειξη αναπνοής

6) Τοποθετεί ένα ποτήρι με νερό στο στήθος του ( απαγορεύοντας ταυτόχρονα κάθε κίνηση προσώπων στον χώρο ). Η επιφάνεια του νερού πρέπει λίγα δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση του ποτηριού να ηρεμήσει απολύτως

7) Πιέζει με τους δύο αντίχειρες του τον βολβό του οφθαλμού .
Κατά την πίεση ο βολβός παραμένει στρόγγυλος σ`έναν ζωντανό ενώ γίνεται οβάλ σε έναν νεκρό.

Κατόπιν όλων αυτών εκδίδει το πιστοποιητικό θανάτου .

Παρά ταύτα ο νομοθέτης απαιτεί την ταφή μετά την πάροδο κάποιων ωρών ( 24 ώρες τον χειμώνα και 12 το καλοκαίρι-για ευνοήτους λόγους ).

Ύστερα από όλα αυτά , περιπτώσεις όπως η πρόσφατη προκαλούν εύλογα ερωτηματικά.

Νάχετε την αγάπη μου

Δρ Βλάσης Γωγούσης 
 
από taxalia

Βρε ζημιά που έπαθαν οι Σκοπιανοί στον Ο.Η.Ε. !!!

Από χθες διεξάγεται στη Ν.Υόρκη, η 69η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Στη Γ.Σ. οι πρόεδροι των κρατών μελών κάθονται...

με αλφαβητική σειρά. Οι εκπρόσωποι της ΠΓΔΜ κάθονται στο γράμμα Τ, καθώς η ΠΓΔΜ αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ ως "The former Yugoslav Republic of Macedonia"
Έτσι,ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνωφ,  κάθισε στο "Τ" πίσω από τη Samoa, δίπλα από την Tailand και μπροστά από την Uganta. 
Κάθε αντιπροσωπεία έχει μπροστά της ένα φωτεινό ταμπλό που γράφει το όνομα της χώρας. Έτσι, μπροστά από τον Ιβάνωφ, υπάρχει η πινακίδα "The former Yugoslav Republic of Macedonia".
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ όμως, μοίρασε στα ΜΜΕ της γείτονος, τις φωτογραφίες ...θολωμένες για να μη βλέπουν οι Σκοπιανοί το FYROM. Μάλιστα, επέλεξαν και μια φωτογραφία στην οποία η μπροστινή κυρία κρύβει το "The former Yugoslav.." και αφήνει να φαίνεται μόνο το "Republic of Macedonia". 

Πώς τον έλεγαν εκείνο τον τύπο στη Β. Κορέα;


Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο ρουσφέτι του Σαμαρά. Ζήτησε από τους Αμερικάνους να κλείσουν το Indymedia!

Γράφει ο mitsos175
  
"Την Παρασκευή 12/9 ειδοποιηθήκαμε από την συλλογικότητα Mayfirst, η οποία φιλοξενεί ένα μέρος της υποδομής του Athens Indymedia, ότι δέχτηκαν κλήτευση από το Υπ. Δικαιοσύνης των Η.Π.Α σχετικά με έρευνα που διενεργεί το FBI. Συγκεκριμένα το FBI απαιτούσε την παράδοση των προσωπικών στοιχείων των συνδρομητών που χρησιμοποιούν τις IP διευθύνσεις του Athens Indymedia (δηλαδή των διαχειριστών του), χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση για τους λόγους αυτής της απαίτησης ή για περαιτέρω έρευνα στο περιεχόμενο του μηχανήματος. Απαίτηση που βέβαια δεν έγινε αποδεκτή από την συλλογικότητα της Mayfirst, και σε γνώση των κινδύνων που αυτό συνεπάγεται για τα μέλη και τις υποδομές της. Για εμάς η εξέλιξη αυτή, σε μεγάλο βαθμό προδίδει την εμπλοκή των ελληνικών αρχών σε αυτή την υπόθεση.... ".
  
Το site ανακοίνωσε και τα εξής:...

"Για πολλοστή φορά η εξουσία προσπαθεί να καταστείλει το Athens.Indymedia. Αυτή τη φορά ξεδιάντροπα ζητήσανε από τα αφεντικά τους, τους αμερικάνους, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, όπως λέει η συλλογικότητα διαχείρισης. Προηγήθηκε άλλη απόπειρα σε Βρετανικό έδαφος, στο Bristol.Indymedia, οπου η εκεί εξουσία απέκτησε φυσική πρόσβαση στο server τους.

Η επιχείρηση καταστολής όσων Indymedia και κινηματικών σελίδων λειτουργούν είναι προφανής υπό καθεστώς κρίσης και απόλυτης χειραγώγησης των μαζών. Τα κρατικοδίαιτα μέσα κρατικής παραμόρφωσης της αλήθειας δεν πείθουν και δεν επαρκούν για την κρατική προπαγάνδα που στοχεύει κυρίως τους μικροαστούς. Όλο και περισσότεροι προσπαθούν να ενημερωθούν από εναλλακτικές ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, γεγονός που ενοχλεί την εξουσία, αφού έτσι περιορίζεται το εύρος της προπαγάνδας τους.
Η αντιπληροφόρηση δε λογοκρίνεται δε φιμώνεται δεν καταστέλλεται

Σε μια εποχή, που εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες καταστέλλονται, μετανάστες και μετανάστριες βαφτίζονται παράνομοι, συνεχίζουν να φυλακίζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και δολοφονούνται, η αστική δημοκρατία αντικαθίσταται από μια σύγχρονη χούντα με τους συνήθεις δυτικούς προστάτες. Τα μέσα αντιπληροφόρησης αποτελούν τη συλλογική φωνή που απευθύνεται στους ανθρώπους του μόχθου. Αποτελούν τη φωνή όλων εκείνων που σκόπιμα συκοφαντούνται, απαξιώνονται και καταστέλλονται από τον κρατικό μηχανισμό.

Τα μέσα αντιπληροφόρησης είναι τα δικά μας μέσα.
Το Athens Indymedia είναι επίσης ένα δικό μας μέσο.

Σε μια περίοδο που μια ολόκληρη κοινωνία δυσκολεύεται ακόμα και να ανασάνει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική καταστολή, οι μικρές ή μεγάλες τοπικές αντιστάσεις, οι μικροί ή μεγάλοι εργατικοί αγώνες, προσπαθούν να μεταδώσουν την σπίθα της επανάστασης από αυτά τα μέσα. Ακριβώς αυτή τη στιγμή και ακριβώς επειδή οι πραγματικοί τρομοκράτες τρομοκρατούνται από τις κοινωνικές αντιστάσεις, η εξουσία επιχειρεί να επιβάλλει τον επικοινωνιακό σκοταδισμό των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Η φίμωση και η καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα ούτε αυτή τη φορά.

Εμείς, η συνέλευση του “εργασιακού δελτίου” είμαστε αλληλέγγυοι στο Athens.Indymedia και κάθε άλλο μέσο αντιπληροφόρησης που είναι στόχος της κρατικής εξουσίας."

Κάτω τα ξερά από την Ελευθερία έκφρασης.   
 
πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
 
από greki-gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...