Διαβάστε το υλικό που βρήκαμε ή μας έστειλαν φιλικά blogs.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

π.Διευθυντής του γραφείου του Ε.Βενιζέλου κάλεσε τους βουλευτές της Χ.Α. !

Επειδή εμείς στο taxalia δεν γουστάρουμε την υποκρισία και ακόμη περισσότερο τις δημοσιογραφικές πατσαβούρες που ...
παραπληροφορούν, επειδή είναι εντελοδόχοι των αφεντικών τους, θα επιμείνουμε στην ίδια τακτική, που σας έκανε αναγνώστες αυτού του blog: να λέμε τι πραγματικά συμβαίνει, χωρίς να μας νοιάζει ο αντίκτυπος. Το ΄παμε απ΄την πρώτη μέρα και το τηρούμε μέχρι τώρα: δεν θέλουμε να κατευθύνουμε, όπως κάνει η αυτογελοιοποιούμενη παρέα των ξεφτιλισμένων δημοσιογράφων των "μεγάλων" καναλιών, που ενώ ξέρει την αλήθεια, τη διαστρέφει χωρίς τύψεις συνειδήσεως.
Η αλήθεια στο θέμα των προσκλήσεων των βουλευτών της Χ.Α. στην παρέλαση είναι πάναπλη: όλοι οι υπεύθυνοι και διοργανωτές της παρέλασης στην πόλη τους, είναι -εκ των ουκ άνευ- υποχρεωμένοι να καλέσουν όλους τους βουλευτές κομμάτων της βουλής και της ευρωβουλής και αυτό έκαναν όλοι.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δήλωση σοκ του Πρωθυπουργού των Σκοπίων !

Μόνο στο taxalia !  Δείτε την απίστευτα προσβλητική, χουλιγκανική δήλωση που έκανε για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Nicola Gruevski εδώ
 
από taxalia

ΤΩΡΑ: Συνελήφθησαν οι Αλβανοί δράστες που σκότωσαν χθες ιδιοκτήτη πρατηρίου στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί σε περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις δύο Αλβανοί, 22 και 26 χρόνων, που χθες το βράδυ σκότωσαν εν ψυχρώ τον 32χρονο υπάλληλο βενζινάδικου που λήστεψαν.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι δύο δράστες κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας που έκαναν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 32χρονο, που εργαζόταν στο βενζινάδικο. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και οι αστυνομικοί άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πριν λίγες ώρες έφτασαν στα ίχνη τους και αφού τους ακινητοποίησαν τους πέρασαν χειροπέδες.
 
από taxalia

Πασίγνωστος blogger βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή αφού καταστράφηκε από το μνημόνιο

Tο Γιώργο το γνώρισα περίπου πριν από δύο χρόνια. Είχα θαυμάσει την ευρηματικότητά του σε ότι έγραφε. Δε θα έλεγα ότι συμφωνούσαμε 100% ιδεολογικά. Αναζητητής εγώ μιας πατριωτικής αριστεράς που δεν υπάρχει, αναζητητής αυτός ενός σκέτου πατριωτικού χώρου που δεν υπάρχει.

Επειδή όμως οι απλές ιδέες μπορούν να συναντώνται, έτσι αναπτύξαμε μια επαφή και τακτική επικοινωνία.

Πριν κάποιους μήνες με ενημέρωνε ότι στα 47 του χρόνια λόγω του μνημονίου και της αγοράς αναγκαζόταν να κλείσει το μαγαζί του, μια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα. Για να του μείνει ένα 500ρικο το μήνα, χρειαζόταν τζίρο 100,00 ευρώ την ημέρα! Τα χρέη σε εφορία και ΟΑΕΕ σωρεύονταν και έτσι το έκλεισε το μαγαζί που λέμε.
Φυσικά λόγω χρεών ούτε στον ΟΑΕΔ μπορούσε να γραφτεί και έτσι είχα γράψει τότε ένα κείμενο με τίτλο “σταυρώνουν σήμερα το Δημήτρη” δίνοντας ένα ψευδώνυμο.
Σήμερα το πρωί μου ξαναχτύπησε την ηλεκτρονική πόρτα. Σας παραθέτω αυτούσιο το διάλογο μας.
Μια οικογένεια διαλύεται, ένας άνθρωπος στα 47 του χρόνια καταστρέφεται και κινδυνεύει να τον δει το παιδί του να τον συλλαμβάνει η αστυνομία βάζοντάς του χειροπέδες.
 

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Pitsirikos -> Προς Συριζαίους (Α΄)

Κάποια από τα σχόλια μου των τελευταίων ημερών δεν άρεσαν σε κάποιους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, εκτός από διάφορα βρισίδια, με χαρακτήρισαν από «πράκτορα» ως «έμμισθο» που έκανε στροφή. Αφού πω σε αυτούς τους ανθρώπους να πάνε να γ@μηθ⓪ύν€, θέλω να διευκρινίσω μερικά πράγματα:

Το γεγονός ότι η χώρα χρεοκόπησε και τα καθάρματα που την οδήγησαν στην χρεοκοπία παραμένουν στις θέσεις τους δεν με κάνει ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι θεωρώ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο δυο από τις πιο σκοτεινές και ελεεινές μορφές της ελληνικής πολιτικής σκηνής δεν με κάνει ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι ο Σαμαράς περιτριγυρίζεται από λούμπεν ακροδεξιούς που πουλάνε εθνικισμό ενώ ξεπουλούν τη χώρα δεν με κάνει ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Χτύπημα στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Συνελήφθη σήμερα (χτες) το πρωί ο έγκριτος και ανεξάρτητος δημοσιογράφος του ΠΑΣΟΚ και των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στα Γιάννενα. Μάλλον σκόπευε να διαφύγει στην Αλβανία, όπου θεωρείται αξιοσέβαστο πρόσωπο.

Με τη σύλληψη του Γιώργου Παπαχρήστου, θα μπορούσε κάποιος...
να υποθέσει πως τελείωσαν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησαν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυλής.
(Ελπίζω η έγκριτη δημοσιογράφος Ηλία να μη με μαλώσει αυτή τη φορά.)
Εγραψε ο Pitsirikos 
 
από greki-gr

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η κοινωνία της οικογένειας, το ΑμεΑ και τα «υγιή» αδέλφια του Read more: http://www.i-diadromi.gr/2013/10/blog-post_7435.html#ixzz2hL6sw2W2

Η ψυχολογία ενός ανθρώπου παίζει μεγάλο ρόλο στο περιβάλλον του. Το άμεσο περιβάλλον στα παιδικά του χρόνια, κατά τα οποία διαμορφώνει και το χαρακτήρα του, είναι το οικογενειακό, η οικογένειά του! Σήμερα πολλά παιδιά είναι μελαγχολικά, φοβικά ή με έντονο το συναίσθημα της....


Έκαναν σύλλογο θυμάτων του ...Ο.Α.Ε.Ε. !

Σας προσκαλούμε στην 2η ενημερωτική συγκέντρωση των μελών της ομάδας ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Την Τετάρτη 9-10 – 2013 στις 6:30 μμ στον πολυχώρο ΑΡΔΗΝ Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου γωνία (έναντι ΟΑΕΔ) στον..
8ο όροφο (τηλ. 6931 876 360)
Λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο, 370.000 επαγγελματίες βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμής προς τον ΟΑΕΕ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, απειλούνται με κατασχέσεις.
Η προσπάθεια μας έχει ξεκινήσει πανελλαδικά μέσω του διαδικτύου και ερχόμαστε σε επαφή με όλους τους κλάδους των ελευθέρων επαγγελματιών
Οι “Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε.” είναι μία πανελλαδική ομάδα που γεννήθηκε πριν μερικούς μήνες στο Facebook.
Οι διαχειριστές της Ομάδας είναι: Αγιωτάκης Θεόδωρος (από Σύρο), Τηγανίτας Σωτήρης (από Αγρίνιο) και Ελένη Βνάτσιου (από Αγρίνιο).
Συντονιστής της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη Ευθυμιάδης Χάρης.
Εγινε ανάθεση εντολής στην δικηγόρο κ. Ντόρα Κρητικοπούλου για να μας εκπροσωπήσει ως νομικός σύμβουλος .
Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και την αλλαγή της ισχύουσας κατάστασης,
δηλαδή να γίνει ανταποδοτική και όχι εισπρακτική όπως είναι τώρα!
Για τις ενέργειες που έχουμε κάνει εως τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog της ομάδας http://oaeevictims.blogspot.gr/
και στην ομαδα μας στο facebook https://www.facebook.com/groups/tameioemporon
 
από taxalia

Στήνεται προβοκάτσια!

Τι συζητά ο Σαμαράς με συμβούλους του στο Μαξίμου, η “νομική” κάλυψη Βενιζέλου και ο ρόλος Δένδια και Αθανασίου. Αντιδράσεις φιλελεύθερων στελεχών της Ν.Δ.
Γράφει ειδικός συνεργάτης

Σχέδιο που ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και "βιαστικούς" του Μαξίμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...